divendres, 18 de juliol del 2014

Beneficis de practicar la btt o mountain-bike


Practicar qualsevol esport de manera regular es beneficiós per la salut, la bicicleta de muntanya ens aporta múltiples beneficis, a part de ser un esport molt divertit i bonic si el practiquem en plena natura.


<ALT> <TITLE> beneficis de pujar en btt


1 - Millorarem o previndrem dolors d'esquena, estimulant uns petits músculs de les vèrtebres toràciques o dorsals al fer-les treballar constantment amb la pedalada. Aquests son músculs difícils de treballar en qualsevol altre esport.

2 - Practicant aquest esport de forma regular a un ritme normal de pedalada, reduirem en un 50 % el risc d'infart. El cor treballarà millor i disminuirà la nostra pressió arterial.

3 - Reduirem els nivells de LDL o colesterol dolent en la sang, i estimularem el sistema sanguini per evitar així futurs problemes d'obstrucció dels vasos sanguinis ( molt indicat per prevenir les varius ).

4 - Millorarem el sistema immunitari (sistema limfàtic) al mobilitzar els globus blancs del nostre organisme.

5 - El nostre cos segregarà endorfines, que inhibeixen les fibres nervioses causants del dolor i actuen a nivell cerebral produint sensació de benestar i plaer. També cremarem calories, i ens permetrà aprimar-nos o eliminar greixos localitzats.

6 - Augmentarem la nostra capacitat pulmonar, pujar en bicicleta ens ajuda a aconseguir una respiració més efectiva augmentant l'oxigenació en sang.




Soc Gener Minguell , propietari de centreQUIROmassatge. Quiromassatgista, Quiromassatgista Limfàtic (DLM) i Massatgista Esportiu diplomat. Formació en Reflexoteràpia, Digitopuntura, Massatge Miofascial, Massatge Shiatsu, Massatge Aiurvèdic, Massatge Infantil i Massatge Tailandès. Curs de Dietètica i Nutrició en l’esport, Coaching i Intel.ligència emocional. Títol de Socorrista Creu Roja, Monitor i Director de Colònies i Albergs per el Dept. de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
També aficionat als esports com el running, btt, moto enduro o esquí.

El massatge esportiu:

Amb la técnica del massatge esportiu, tot esportista pot tenir a la seva disposició un mètode natural per cuidar-se, recuperar-se del esforç i augmentar la capacitat de treball. No es propietat del esport d’alt rendiment. El/la esportista aficionat pot i té de beneficiar-se de les virtuts del massatge esportiu per aconseguir el seus objectius personals.