dijous, 26 de febrer del 2015

Que fer quan vull sortir a córrer però em fan mal les cames

<TITLE> <ALT> vull sortir a corre però em fan mal les cames

Avui tenia pensat sortir a córrer però noto un lleuger dolor a les cames !

Qui no s’hi ha trobat més d’una vegada ? Llavors o decidim no sortir o ens costa mantenir el nostre ritme.

Això pot ser degut per un sobreentrenament, per contractures o per altres activitats esportives prèvies.

Per aquests dies que això ens passa, volem deixar-vos uns consells que esperem siguin d’utilitat, tan per sortir a córrer com per practicar qualsevol altre esport.

Amb l’advertiment que si al fer esport ens segueix fent mal o aquest va a més, el millor es deixar-ho i esperar a l’endemà. I insistint un cop més, en la necessitat de fer l’escalfament adequat abans de la pràctica esportiva.


Auto - Massatge a les cames:

El massatge en la zona abans de començar l’exercici estimula la circulació sanguínia , relaxa i escalfa la musculatura. Facilitant-nos així la pràctica de l’activitat desitjada.

Estirament més prolongat i específic:

Si com ja hem dit es important l’escalfament abans de qualsevol activitat física, en el cas que parlem avui caldrà augmentar aquest escalfament tan en temps com en quantitat; escalfant zones especifiques per als músculs afectats per les dolències amb l’objectiu de prevenir possibles lesions.

Estiraments dinàmics:

Quan ja em escalfat la musculatura i el dolor hagi disminuït, l'estirament dinàmic ens servirà per acabar de preparar la musculatura.

Itinerari menys exigent:

El córrer per una superfície més tova evitant el asfalt , o evitar el circuit amb molta inclinació, ajudarà a no castigar més la musculatura.

Augmenta la teva cadència:

Fes la teva carrera amb més passos per minut (BPM), així no castigaràs tan la musculatura i el dolor disminuirà o minvarà