dimecres, 3 de setembre del 2014

Drenatge Limfàtic Manual (DLM)

<ALT> <TITLE> drenaje linfático manual





Que es i per a què serveix:


 L’objectiu del massatge es estimular a traves de suaus pressions amb les mans el sistema limfàtic , responsable deliminar toxines i mantenir en forma el nostre sistema immunitari.
Te mes capacitat de drenar el cos duna persona jove que el duna persona gran. Les manipulacions en el drenatge limfàtic son indolores.

Es efectiu per eliminar líquids i substàncies de desfet, però no tothom pot fer-se un drenatge limfàtic degut a les seves contraindicacions.

Contraindicat en:

-Disturbis de ritme cardíac (infart, angina de pit), Edema per insuficiència cardíaca descompensada, Afeccions immunitàries, Hipertensió, Tiroides, Zones del cos supurants, Malalties de la pell (d’origen infecciós) , Embaràs (en l’abdomen) Edema nefrític, Febre, Flebitis, trombosis i tromboflebitis, Reuma (consultar especialista), Artritis, Ferides, Diabetis, Cancer no tractat, Varius amb relleu.

Indicat en:

-Tots els tipus de Limfedema
-Medicina i Cirurgia: Edema post – traumàtic,  Edemes limfostàtics (extirp. mama), Dolors reumàtics en les seves múltiples formes de presentació , Edemes del sistema nerviós (migranya, malt de cap, vertig), Edemes post – operatori per millorar cicatrització i evitar complicacions, Enfermetats cròniques de la pell, Embaraç (prevenció d’estries i descàrrega de cames) Distonies neurovegetatives, Post – Radiació – Masectomía, Preventiu en el pre – operatori, Post – immobilització,
-Estètica: Acne, Cel·lulitis, Edemes facials, Inflamació dels teixits,  Cures de Revitalització, Varius, Post – cirurgia estètica (reabsorció edema post – quirúrgic), Cicatrius,
-Preventiu i higiènic: En medicina esportiva per evitar fatiga, tendinitis,etc), Preventiu de cames cansades i amb edemes, Anorèxia, Hepatitis,

-Quan el massatge clàssic es contraindicat: Zones de varius, Callos oseos, Acumulacions de ganglis inflamats , trajectes vasculars i nerviosos perifèrics.

Cap comentari: