dijous, 15 de maig del 2014

KINESIOTAPING




El Kinesiotaping o embenat neuromuscular:


Una de les diferències principals amb els embenats tradicionals es que el kinesiotaping no impedeix el moviment per mirar d’eliminar els dolors musculo-esquelètics, Es tracta de cintes elàstiques adhesives que s’apliquen en la zona afectada de tal manera que permeten el moviment i, per tan, una millora muscular de manera biomecànica. A pesar d’això, aquestes venes si que subjecten els músculs, per lo que ofereixen una estabilitat, tan muscular com articular, i ajuden a millorar la contracció del múscul debilitat ( be sigui per lesió o per infrautilització).


Altres funcions del kinesiotaping o embenat neuromuscular , es que ajuda a reduir l’inflamació i millora la circulació ja que el fet de que sigui un adhesiu aixeca la capa de la pell fent que hi hagi mes espai sota d’ella per què circuli millor tan el flux de la sang com el del líquid limfàtic, cosa que a la vegada ajuda a eliminar les substàncies de desfet del organisme.


Contribueix també a alleujar el dolor, degut a que redueix la pressió damunt els nociceptors, terminacions nervioses encarregades de detectar el dolor.


Segueix-nos també a : Google+      Instagram