dijous, 29 de maig del 2014

COM FER-TE TU MATEIXA EL MASSATGE ANTICEL.LULITIC

<ALT> <TITLE> automassatge anticel.lulitis





En aquest bloc t'ensenyem pas a pas com fer-te tu mateixa un massatge per combatre la cel.lulitis.

Les manipulacions que aprendràs tenen la seva raó de ser, unes per desenganxar les adipositats, i altres per drenar els desfets estimulant el sistema limfàtic, per això es de vital importància seguir totes les instruccions que detallem al peu de la lletra, per veure resultats

El Massatge, per ser realment efectiu, te d’anar acompanyat d’una dieta saludable, exercici, beure molta aigua i també hi ajudarà prendre algun depuratiu natural.

Per fer el massatge cal tenir present:

Començarem per la part superior de les cames, des de damunt els genolls cap a les cuixes, després malucs per acabar en l’abdomen. El motiu es seguir el retorn de la circulació sanguínia cap al cor i estimular el sistema limfàtic.

Per realitzar el massatge utilitzarem el palmell de les mans (massatge palmar), el palmell dels dits (massatge palmodigital) i els artells (“nudillos” massatge “nudillar”).

Manipulacions:

Cama, cuixa i maluc:

1- Escampem la crema (anti cel·lulitis) entre els palmells de les mans (fregant-nos les mans) per tal que aquesta agafi temperatura

2- Massatge amb les dues mans i alternatives (palmar): Amassament utilitzant tota la mà amb moviments llargs i lents, acabant el moviment agafant la pell entre índex i polze.

3- Massatge amb els artells (nudillos) de les dues mans a la vegada (nudillar): Movent tots els dit i aplicant forta pressió a la pell.

4- Massatge amb els palmells de tots els dits de les dues mans (palmodigital): Utilitzant tots els dits a la vegada i marcant cercles amb aquests

5- Fer petits pessics a la pell en tota la zona que hem treballat.

6- Massatge amb el palmell de les dues mans (palmar) : Amb les dues mans obertes fer fricció ascendent, des de on hem començat (damunt genoll) fins als malucs.


Abdomen:

Farem les mateixes manipulacions però aquestes seran circulars al voltant del melic, en el sentit de les agulles del rellotge.